Kayseri Açma Böreği

En sevdiğim “anne” tatlarımdan biridir.40 kat, incecik açılmış yufkadan yapılır. İlk denemem. Biraz yağlı olmuş, ama yine de fena olmamış. Fotoğraflamadan geçemedim.
sevgiler

IMG_3119p

IMG_3130p

açma börek

Reklamlar

Kayseri Açma Böreği” üzerine 2 yorum

    • yok yavrum, hazır baklava yufkası ile yaptım hiç zor olmadı, ama annemin ki gibi de olmadı maalesef… sanırım annemin böreğinin tadı sadece bir anı olacak benim için . :((

Bu yazıma yorum yazmak ister misin?

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s